Onze jeugd

De jeugdspelers zijn tussen 8 jaar en 15 jaar oud.

Meisjes kunnen vanaf de leeftijd van ongeveer 13 jaar al meetrainen met de dames en mee competitie spelen indien ze dit wensen.

De jongens kunnen vanaf 15 jaar meespelen met heren.  

​Aangezien er heel weinig lacrosse clubs zijn in België met een jeugdwerking, is er momenteel nog geen jeugdcompetitie voorzien. Onze jeugd wil uiteraard ook graag wedstrijden spelen en daarom is er in onderling overleg tussen de clubs en met de BLF (Belgian Lacrosse Federation) beslist om 'youth days' te houden (ongeveer 6 per jaar). Dit zijn kleine toernooien waar de verschillende ploegen tegen elkaar spelen. Deze verlopen in een heel gezellige en gemoedelijke sfeer en iedere jeugspeler mag deelnemen maar er is geen verplichting.  
 

We krijgen ook uitnodigingen om deel te nemen aan toernooien in Nederland. Indien er voldoende interesse is bij de jeugdspelers schrijven we ons ook hier voor in. 

Deelname aan een belgische youth day is gratis. Het bestuur organiseert de deelname aan de Youth Days en uiteraard kan je carpoolen op de dag vna het event.  We hopen natuurlijk dat alle ouders regelmatig meegaan om te supporteren.

Onze jeugdspelers volgen grotendeels de regels van de dames competitie. De regels van dames lacrosse vind je op de paginas over onze damesploeg. 

Youth Days

Voor de data van de youth days kan je onze Agenda consulteren.

Contact:

lubbeekleopards@gmail.com

 

Tijdens de vrijdagtrainingen en wedstrijden is er steeds een verantwoordelijk aanwezig in de kantine. 

Adres:  

Trainingen & Wedstrijden:

Eikenbemde,

Bierbeekstraat 91

3360 Korbeek-Lo

België

(Velden Korbeek Sport)

  • Grey Facebook Icon

© 2020 - Lubbeek Leopards vzw.